Velkommen til vores gæstebog
Hejsa. Håber i vil skrive en hilsen til os her i vores gæstebog.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Marcus, d. 10-01-2019
Vi er kristne organisation dannet for at hjælpe mennesker med behov for økonomisk hjælp. Så hvis du går igennem økonomiske vanskeligheder, eller hvis du har økonomiske problemer, og du har brug for midler til at starte din egen virksomhed, betale dine regninger, kontakt os nu, vi tilbyder alle slags lån her, vi tilbyder 3% lån om året uden stress, kontakt os i dag for mere info via email: ckf53744@gmail.com

3% lånetilbud gælder nu


E-mail:
Skrevet af marcus, d. 28-12-2018
Мы христианская организация, созданная для помощи людям, уждающимся финансовой помощи. Поэтому, если у вас возникли финансовые трудности или у вас возникли финансовые затруднения, и вам нужны средства, чтобы начать свой собственный бизнес, оплатить свои счета, свяжитесь с нами сейчас, мы предлагаем все виды кредитов здесь, мы предлагаем 3% -ый кредит в Du kan ikke være sikker på, at du kan få besked om, at du ikke har noget at vide om dette: ckf53744@gmail.com

3% afleveringsprisen er ikke nødvendigvis tilfældet


E-mail:
Skrevet af 3% lånetilbud gælder nu, d. 15-12-2018
Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com

* Investorer Lån
* Gældskonsolidering
* Second Mortgage
* Business lån
* Personlige lån
* Internationale lån


3% lånetilbud gælder nu


E-mail:
Hjemmeside: København K
Skrevet af 3% lånetilbud gælder nu, d. 15-12-2018
Er du forretningsmand eller kvinde? Er du i nogen økonomisk rod eller har du brug for penge til at starte din egen virksomhed? Har du brug for et lån til at betale gæld eller købe et hus eller en bil? 3% lånetilbud gælder, hvis du har brug for et lån, så vi kan fortsætte fremad: luthor2.corploanfirm@gmail.com

* Investorer Lån
* Gældskonsolidering
* Second Mortgage
* Business lån
* Personlige lån
* Internationale lån


3% lånetilbud gælder nu


E-mail:
Hjemmeside: København K
Skrevet af OBAT HERBAL KANKER PAYUDARA, d. 20-08-2018
http://obatkankerpayudara.site/
http://obatkankerpayudara.site/
http://obatkankerpayudara.site/
http://obatkankerpayudara.site/
http://obatkankerpayudara.site/
http://dedealwy.blogspot.com/2018/08/pengobatan-herbal-stroke-secara-alami.html http://dedealwy.blogspot.com/2018/08/pengobatan-herbal-stroke-secara-alami.html
http://dedealwy.blogspot.com/2018/08/pengobatan-herbal-stroke-secara-alami.html


E-mail:
Hjemmeside: http://obatkankerpayudara.site/
Skrevet af Per Larsen Horsens, d. 19-10-2016
Hejsa

Du kan læse lidt om den tosse her

https://perlarsenhorsens.wordpress.com/


E-mail:
Hjemmeside: https://perlarsenhorsens.wordpress.com/
Skrevet af gud, d. 21-01-2016
Jysksikringssalg og Jysk Sikrings Service ER det samme, trustpilot. Hvis i lige bruge 10sek på at trykke på hans link.
Kim Hansen sender spam + Det virker jo ikke det du har.
Så pas godt på din Email + Mobil Nr.

Hvis din anmeldelse ikke lige er efter Kim’s hoved og han får den slette igen på trustpilot. Men du laver den samme igen og igen. så giver han DIT telefonnumre og vider en. Der ringer der op og truer dig med bål og brænd. Der var 4 ved Per den dag og høet det da en af Kim’s venner ringet til ham.
Kim kan også finde på at tilmeldt noget som du ikke har bedt om. Så du får spam mail.
-----------------------------------------------
det her kommer igen og igen og igen
til trustpilot fortæller hvorfor der kun er dig der kan få slette dårlig anmeldelser. Tror også kontant vil vide det. for jeg går snart vider med det her. Kim må alt her på. Men jeg stopper ikke
------------------------------------
Kim Hansen
Owner at Jysk Sikrings Service
Southern Region, South Jutland, Denmark


Hi

I'd like to add you to my professional network on LinkedIn.

- Kim
--------------------
Jeg vil ikke have noget med dig at gør Kim. Det er jo noget af det du sælger, 3 år efter jeg købet hos dig var der ikke en ski der virker mere, og du kan jo ikke tåle negativ omtale på trustpilot. Men det kommer der snart.
Og stop så med at få slette min anmeldelser af dig, jeg har sendt fakturaer eller ordrebekræftelser til Trustpilot Support, så de kan se jeg har købet hos dig, og at du bare har slette mig som kunde hos dig.
---------------------
Det passer jo ikke en gang 1 1/2 år efter jeg købet hos dig, lavet jeg den første anmeldelse af det jeg har købet hos dig, det var du ikke glad for at se, og fik det slette, og igen lavet jeg en nu og igen fik du den slette. Så slette du mig også som kunde hos dig. så jeg ikke kunne bevise det til trustpilot, at jeg var kunde hos dig, men nu har jeg fundet alle min fakturaer eller ordrebekræftelser fra dig. og jeg har ikke givet dig lov til at giv min e-mail eller mobil nr. vider til nogen. Så det er jo spam jeg får og det er jo dig der har meldt mig til dem.

Og den dag i dag synes jeg det er noget skrammel du sælger. Nå der ikke er noget der virker efter 3 år. Og der var jo problemer med maget at det efter 1 1/2år. Så der for kun en *

Vi Hjælper Per Larsen. Og Stopper Ikke


Skrevet af Mette, d. 26-08-2013
Blev anbefalet af Olivers børnehave, at læse rejsen til Holland. Og hvor rammer den dog plet!! Oliver er 11 uger for tidligt født. Er lige startet i børnehave. Og både Oliver og jeg har det svært med alt det nye! Så rart at vide, at det ik bare er mig, der ønskede alt anderledes - men som jo også er blevet lykkelig i.... Holland :-)


E-mail:
Skrevet af helle, d. 19-06-2013
Hej.
Har læst lidt på siden efter du lavede et svar på et indlæg på netbaby. Mange af jeres oplevelser passer overens med vores.
Daniel blev født ved akut kejsersnit 5 uger for tidligt i 2002. Han vejede 2600 gram. Blev udskrevet på 5. dagen, uden at have fået hjælp til hverken mad eller vejrtrækning.
Da han var 5 måneder fik han RS-virus, hvor han lå mere eller mindre bevidstløs i 3 døgn, da lægerne endeligt tog os alvorligt. Han lå konstant med cpap og sonde i 5 døgn. Det var ikke den samme dreng vi fik med hjem, som vi kendte.
Da han var 5 år, fik han diagnosen ADHD. Meget overraskende for os forældre. Blev medicineret fra han var 7 år. Da han var 10½ mente psyk at han ikke havde ADHD men nok nærmere autisme. Så stod vi af, for har aldrig været enig i disse diagnoser.
Gik så til en privat psykolog som udfører neuro feedback, hvor Daniel indtil videre har fået 25 behandlinger med succes. Samtidig stoppede han med medicinen. Vi fik samme sted lavet en brainmap (kortlægning af hjernen) som viser, at Daniel har en såkaldt iltskade efter hans fødsel og RS virus, og ALDRIG har haft ADHD og/eller autisme.
I dag har Daniel været medicinfri siden februar, og stortrives. Men skal lære et helt nyt liv at kende.
Jeg ønsker det allerbedste for jer, og tak fordi jeg måtte læse jeres historie.


E-mail:
Skrevet af Anja Frandsen, d. 28-08-2012
Fantastisk side :-) har en søn på 8 år, som endelig har fået stillet diagnosen ADHD. Mange brikker falder på plads.

Har været rundt på nettet for at finde hjælp og svar. En god oplevelse at læse jeres side.


Skrevet af Birthe Nyegaard, d. 24-05-2012
Fin hjemmeside med rigtig gode informationer.


Hjemmeside: http://www.pris-paa-bredbaand.dk/
Skrevet af Susanne, d. 08-05-2012
Dejlig hjemmeside med dejlige børn. :) Har selv et barn med adhd og ved også hvor hårdt det er, men man kan bare ikke andet end elske dem.


E-mail:
Hjemmeside: http://www.tendea.dk/boern
Skrevet af Michelle, d. 20-03-2012
Hej Janne og Henrik.
Jeg er en pige som er i gang med at skrive et projekt oppe på skolen som handler om for tidligt fødte børn, og jeres hjemmeside har virkelig hjulpet meget :)


Skrevet af ina, d. 15-09-2011
super side


Hjemmeside: http://bryllupsfotografodense.dk/
Skrevet af Michael østergaard, d. 23-08-2011
mojn i 4!!
mit navn er michael østergaard er næsten 27 år. har fødseldag her den 5sep. jeg er selv lige startet på ritalin uno. ca en månede. kan virkelig mærke forskel når jeg ikke får dem. fx kører jeg på scoter. men grunden jeg skriver det, er fordi når jeg er ude at kører når jeg ikke får dem kører jeg meget vildt og og råddent helt vildt. næsten som om man er på speed, men når jeg så får dem har jeg ingen måde følser for hasaderet kørsel!! men der fik jeg nogle der hedder motrion. staves ikke sådan. i know hehe. det ville jeg lige dele med jer. men er glad for at der er nogle kærlige mennesker som jer der deler ud af deres liv, og råd! der er mange der syntes det samme! ja det er en pæn side i har fået lavet, det er blevet rigtig pænt. mange kærlige hilsner fra michael ø.og ps. HELD OG LYKKE UDE TIL LIVET OG FREMTIDEN MÅ JERES LYKKE VÆRER HOS JER NÅR TIDEN ER SORT OG GÅR I STÅ KIK BLÅT PÅ HINANDEN OG SIG LAD OS KOMME VIDRE OG START TIDEN IGEN MED FORNYET ENEGI OG LIVSMOD. mojn og forsat en god aften


E-mail: