Marcus´fødsel

Fostervandet begyndte at sive onsdag den 13. april. Jeg fik tilbud ve-stimulerende, men takkede nej. Det blev så planlagt, at jeg skulle sættes igang den 14. april såfremt jeg ikke selv havde fået veer. Min første fødsel endte i akut kejsersnit i fuld narkose, så det med veer anede jeg ikke hvad var, da jeg ikke havde nogle da jeg ventede Lucas.

Kl. 03.00 om natten begyndte mine veer så småt, men ikke noget jeg ikke kunne håndtere hjemme. Kl. 7.45 kørte vi til fødegangen, hvor jeg fik kørt strimmel kl. 8.15. Den sagde, at det ikke så ud til, at jeg havde veer og jordmoderen sagde, at jeg kun havde åbnet mig 3 cm. - gisp lang vej igen.

Kl. 9.05 var jeg på stuen på fødegangen, hvor jeg skulle føde og så gik det pludselig stærkt. Nåede lige at få lagt drop til ve-stimulerende (og penicillin), på trods af at jeg havde masser af veer selv. Jeg fik hurtigt trang til at presse og kl. 9.15 var jeg fuldt åben...

Marcus´ hjertelyd dykkede flere gange og jeg blev lagt op på briksen på trods af mit ønske om at stå op og føde. Der blev bimlet på klokker og pludseligt stod der 6 på stuen, jeg blev klippet og Marcus fik sat kop på hovedet. Ved sidste ve blev han hevet 1 gang, da han havde det alt for skidt.

Kl. 9.35 blev han født, den smukkeste lille dreng.

Så det gik tjept til...